Nagelreparatie

Heeft u een nagel die door een trauma is beschadigd of vervormd? Kom langs in mijn praktijk, dan kijken we samen naar de mogelijkheden om deze te repareren.

Gellack

In mijn praktijk kunt u kiezen diverse kleuren gellack. Deze is van goede kwaliteit en blijft mooi op de nagel. U heeft meerdere weken plezier van onbeschadigde nagellak met een heldere kleur. De gellack wordt direct uitgehard, waardoor u meteen weer door kan gaan met uw dagelijkse activiteiten

voorbeeld van onderbeen harsen (voor/na)

onderbenen harsen

Voor het verwijderen van (overmatig) haargroei op de onderbenen. Door het werken met warme hars is dit bijna pijnloos. Er zijn verschillende soorten was, deze kan aangepast worden aan uw huidtype. Uw onderbenen kunnen met hars behandeld worden als de haartjes minimaal 4 weken gegroeid zijn, dus niet geschoren. Het heeft de voorkeur om in de winter met de behandelingen te beginnen. Aangeraden wordt om deze behandeling bijvoorbeeld 3 x uit te voeren om de 4 tot 6 weken. Daarna indien gewenst. De haartjes worden geheel verwijdert.  Haargroei wat terug komt is anders, zachter en minder stug. 

 

Beenharsen

Voor het verwijderen van (overmatige) beharing. Door de goede beheersing van de techniek is de behandeling nauwelijks pijnlijk. Het voordeel van het harsen is dat de haartjes ongeveer 4 – 6 weken weg blijven.